Water in de tuin

Wat is er rustgevender dan 's avonds na een vermoeiende dag werken even uit te blazen in uw tuin, met een glaasje in de hand en het geluid van borrelend water op de achtergrond? Of op een koude winteravond van uw verlichte waterpartij of vijver te genieten vanuit uw zetel?

Door de vele mogelijkheden is ook hier weer voor elk wat wils, gaande van een kleine borrelsteen tot een grote (zwem-)vijver of zwembad.

Het integreren van een waterpartij of vijver geeft een meerwaarde aan uw tuin, niet alleen voor de tuinbezitter maar ook voor tal van diertjes. Zo zal een tuin met water heel wat meer vogels op bezoek krijgen, wat nog meer leven in uw tuin brengt en bovendien een rustgevende werking heeft. Het geluid van stromend of borrelend water kan dikwijls ook helpen om storende omgevingsgeluiden te verzachten.

Elke tuin heeft uiteraard zijn beperkingen. Het is dan ook belangrijk om de juiste vijver of het juiste waterelement op de juiste plaats te integreren. Samen met u kunnen wij bekijken wat er bij u en uw tuin past.